Kustparken B&B

Adress: Kusparksvägen 1, 62470 Fårösund
Område: Norra Gotland inkl Fårö
Visa karta

Bed & Breakfast | Kustparken B&B är ett boende för den miljömedvetna som önskar koppla ifrån stress och krav för att samla energi och njuta dagen, platsen, Fårösund med dess omgivningar. Inom 5-10 minuters promenad finns tillgång till affär, restauranger, café, gym, simhall och inte minst, havet. Eller njut i Kustparken B&Bs trädgårdspark och skog.

Kustparken B&B är det första hus man möter då man åker mot fd KA3. Här finns närhet till det mesta, affär, caféer, restauranger, museum, naturstigar, cykelvägar och inte minst Fårö. Men först bör man upptäcka Fårösund med omgivning! Fårösund är ett samhälle på frammarsch med ett fantastiskt läge vid sundet över till Fårö. Här finns unika natur- och kulturmiljöer. Hela platsen, som en gång var Vakthus för militära marinbasen KA3, har nu omvandlats till ett hem, med B&B.
 
Kustparken B&B är ett litet B&B med fyra uthyrningsrum i olika storlekar. I varje rum ingår frukost, lakan, handduk och slutstädning samt parkering. I huset finns wifi och tillgång till kylskåp, vattenkokare och mikro plus tillgång till allrum och stor trädgård/park och en liten skog.
 
Frukost serveras mellan kl 07.30 -10.30
Närproducerad och/ eller ekologisk. I stort vegetarisk. Ange vid bokningen om du har allergier.
 
Kustparken B&B utvecklar sig ständigt för ett mer hållbart boende. Exempelvis har en extra förbränningstoalett installerats för att minska förbrukningen av Gotlands dricksvatten, en bristvara, speciellt under sommaren. Installationen är ett försök (och tillägg till de toaletter som redan finns) och ger gästen en möjlighet till ett mer aktivt hållbart val. Försöket ska utvärderas efter säsongen 2022.
 
Kustparken B&B vaktas av katten Busen, så tyvärr inga pälsdjursallergiker.
 
 

Faciliteter och service

Generella faciliteter
Antal rum: 4 Parkeringsplats
Mat & Dryck på plats
Frukost

Policy

Incheckning (tidigast)
15:00 - 17:00
Utcheckning (senast)
09:00 - 11:00

Information


Information

Build: 2022-01-17 16:25:44, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8711.cbischannel-33132.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails